Asiakaspalvelu avoinna: Ma-To: 10:30 – 18:30 ja Pe: 9:30 – 16:00 00358 942451424 fi.500cosmetics
 
 
Email:
       

VIDEOITA JA 3D-ANIMAATIOITA
PALAUTUSOIKEUS

Email:
LÄÄKÄREIDEN SUOSITUS
AMMATTILAISTEN ÄÄNESTYKSESSÄ Nº 1
ASIAKASPALAUTTEET
ASIAKASPALVELU
LIITY JÄSENEKSILukuisat miehet ovat jo hyötyneet harjoitustemme avulla saavutettavista eduista. Paranna seksielämääsi ja saa kumppanisi nauttimaan enemmän kuin koskaan aiemmin!

ASIAKASPALAUTE 1

“Haluan ensiksikin kiittää teitä täydestä sydämestäni tästä sivustosta. Teidän ansiostanne minulla on nykyään tyttöystävä ja kaikki on todella hyvin. Kärsin ennenaikaisista siemensyöksyistä todella paljon ja seksielämäni oli surkeaa. Nyt ongelmat ovat historiaa ja voin vihdoin nauttia seksistä. Tuhannet kiitokset!”

Pedro L.

ASIAKASPALAUTE 2

“Olen koko elämäni kärsinyt ennenaikaisista siemensyöksyistä. Ajatus seksologeista, urologeista ja muista erikoislääkäreistä ei kuitenkaan innostanut. Minua hävetti puhua ongelmasta perheellenikin. Sitten löysin internetistä ohjelmanne. Noin kuukauden harjoittelun jälkeen minusta on tullut kokonaan uusi ihminen. Olen todella kiitollinen.”

Christopher

ASIAKASPALAUTE 3

“Hei, nimeni on Bill. En voi sanoin kuvata, kuinka kiitollinen olen tehokkaasta ohjelmastanne. Vain muutamassa viikossa, tarvitsematta edes poistua kotoani, olen päässyt eroon ennenaikaisten siemensyöksyjen ongelmasta. Olen niin todella tyytyväinen voidessani vihdoin ejakuloida silloin kun haluan. Vihdoinkin voin nauttia yhdyntöjen aikana! Jatkan edelleen joidenkin ohjelman harjoitusten tekemistä, sillä haluan vielä parantaa ejakulaatiokontrolliani.”

Bill

ASIAKASPALAUTE 4

“Harjoitusohjelmanne ansiosta voin vihdoinkin nauttia normaalista seksielämästä. Eräs samasta ongelmasta kärsinyt ystäväni suositteli ohjelmaa minulle, sillä hänen kokemuksensa harjoituksista olivat todella myönteisiä. Olen erittäin tyytyväinen muutaman minuutin päivittäisen harjoittelun avulla saavuttamiini tuloksiin. Suosittelen ohjelmaa kaikille ennenaikaisista siemensyöksyistä kärsiville!”.

Evan

ASIAKASPALAUTE 5

“Olin kokeillut kaikkea voiteista, pillereistä ja suihkeista kirjoihin ja kotikonsteihin, tuloksetta. Oli kuin olisin heittänyt rahaa roskiin. Sitten löysin sivustonne netissä surffaillessani. En ollut ihan varma, uskaltaisinko niin monen tuloksettoman yrityksen jälkeen kokeilla taas uutta menetelmää. Ohjelman hinta oli kuitenkin kohtuullinen ja harjoitukset tuntuivat minusta uskottavilta, joten päätin uskaltautua vielä kerran. Voin liioittelematta sanoa, että se oli elämäni paras päätös.”

Richard Klein

 

ASIAKASPALAUTE 6

“Hei, olen Jean Paul ja kirjoitan kiittääkseni teitä tästä uskomattomasta harjoitusohjelmasta. Olen ollut kolme vuotta naimisissa, mutta en ollut harrastanut vaimoni kanssa seksiä yli vuoteen ja tilanne alkoi olla kestämätön. Kuulin veljeltäni tästä ohjelmasta ja vaikka aluksi epäilinkin harjoitusten toimivuutta, päätin kokeilla. Reilussa kuukaudessa ongelmani hävisi ja olen nyt kuin uusi ihminen. Nautin seksistä vaimoni kanssa enemmän kuin koskaan ennen. Yhdyntä tuottaa nyt meille molemmille suurta nautintoa ja olemme ymmärtäneet, kuinka tärkeä osa parisuhdetta seksi on. Ennenaikaisista siemensyöksyistä eroon päästyäni riitelemme vähemmän ja olemme todella onnellisia. Tuhannet kiitokset!”

Jean Paul Dolet

ASIAKASPALAUTE 7

“On todella hienoa pystyä kontrolloimaan siemensyöksyjään. Paljon kiitoksia, ohjelmanne on mahtava.”

Anónimo

ASIAKASPALAUTE 8

“Olen Stefan. Minulle ohjelmanne on ollut todella tehokas apu ennenaikaisten siemensyöksyjen hoitoon. Olen todella tyytyväinen helposti ja edullisesti saavuttamiini tuloksiin. Säännöllisesti päivitettävä sivustonne ja lähettämänne uutiskirjeet pitävät minut ajan tasalla alalla tapahtuvasta edistymisestä. Toivotan teille menestystä ja muille samasta ongelmasta kärsiville onnea harjoitusohjelmaan.”

Stefan

ASIAKASPALAUTE 9

 “Olen John ja halusin kiittää teitä. Ohjelmanne ansiosta uskallan jälleen lähestyä vaimoani pelkäämättä tekeväni itseäni naurunalaiseksi. Aikaisemmin minua hävetti jopa tavata naisia, jos tiesin jutun etenevän yhtään pidemmälle, tiedätte mitä tarkoitan. Onnekseni löysin sivustonne ja elämässäni tapahtui täyskäännös. En voi tarpeeksi kiittää teitä.”

John

ASIAKASPALAUTE 10

“Olen Cristiano ja haluan kiittää teitä tästä uskomattomasta harjoitusohjelmasta. Viisi viikkoa sitten en olisi voinut kuvittellakaan kirjoittavani päässeeni eroon ennenaikaisista siemensyöksyistä. Kuva- ja videomateriaalin ansiosta harjoitusten tekeminen oli todella helppoa. Lämpimät kiitokset.”

Cristian

ASIAKASPALAUTE 11

“Kirjoitan kiittääkseni teitä tästä ohjelmasta. Muutama kuukausi sitten etsin internetistä luonnonmukaista tapaa päästä eroon ennenaikaisista siemensyöksyistä. Päädyin kotisivuillenne ja ostin välittömästi minusta kohtuuhintaiselta ja luotettavalta tuntuneen ohjelmanne. Muutaman viikon harjoittelun jälkeen aloin huomata tuloksia. Pystyin kontrolloimaan siemensyöksyjäni, jonka lisäksi erektioni olivat kovempia… Tyttöystäväni on todella tyytyväinen, sillä hän nauttii seksistä nyt kaksin verroin! Elämäni on parantunut ohjelman ansiosta todella paljon, suurkiitokset!”

Rui

ASIAKASPALAUTE 12

“Hei! Halusin kertoa, että huomasin ensimmäiset tulokset reilun kuukauden jälkeen. Olen todella iloinen, tulokset ovat uskomattomia! Tyttöystäväni huomaa eron aiempaan verrattuna minuakin enemmän. Oli jo aikakin, että markkinoille saatiin tehokas, mukava ja edullinen ratkaisu ongelmaan. Muutaman minuutin päivittäinen harjoittelu riittää. Tämä ohjelma on todellinen löytö.”

Héctor

ASIAKASPALAUTE 13

“Suurkiitokset. Olen tehnyt harjoituksia vain kolmen viikon ajan ja olen jo voinut huomata niiden todella toimivan. Uskomatonta! Vihdoinkin voin kontrolloida siemensyöksyjäni ja orgasminikin ovat parempia. Mahtavaa.”

Anónimo

ASIAKASPALAUTE 14

 “En oikein osannut päättää, kuinka hoitaa ongelmaani. Ajattelin mm. pillereitä, erikoislääkäriä, aihetta käsittelevää kirjaa… Sitten keksin etsiä ratkaisua internetistä ja kaikeksi onnekseni löysin tieni kotisivuillenne…”

Casey

ASIAKASPALAUTE 15

“Hei! Ohjelmanne ansiosta elämänlaatuni on parantunut ratkaisevalla tavalla. Vihdoinkin voin kontrolloida siemensyöksyjäni. Päädyin ohjelmaanne vakuuttavien kotisivujenne perusteella. Lukemani asiakaspalautteet rohkaisivat minut kokeilemaan ohjelmaa. Nyt minäkin kuulun tähän onnekkaiden joukkoon! Kahden ja puolen viikon harjoittelun tulokset ovat uskomattomia. Ohjelman ansiosta itsetuntoni on kasvanut ja olen nyt valmis valloittamaan kenet hyvänsä.”

Mark

 

ASIAKASPALAUTTEET 1

J.M  50 vuotta

Ongelmanani on nopea, tai kuten sanotaan, ennenaikainen siemensyöksy. Laukean hyvin nopeasti, enkä onnistu tyydyttämään vaimoani. luulen etten koskaan ole voinut tyydyttää häntä. olemme olleet naimisissa yli 20 vuotta ja meillä on kolme lasta, yksi poika ja kaksi tytärtä. minulla ei ole milloinkaan ollut sukupuolitauteja, eikä muitakaan vakavia sairauksia. minulta on ainoastaan leikattu umpilisäke ja vanhempieni mukaan sairastin lapsena normaalit lastentaudit.

Olen aina ollut terve. lasteni tultua jo isoiksi olemme vaimoni kanssa kiinnittäneet uudelleen huomiota seksielämääme ja hänen mukaansa laukean ennen kuin hän saavutaa orgasmin. tästä hän ei ollut puhunut milloinkaan aiemmin. minusta oli todella noloa hakea apua tällaiseen ongelmaan, mutta tässä sitä ollaan. en uskaltanut puhua asiasta kenellekään, en edes ystävilleni, mutta olen päättänyt tehdä asialle jotain vaimoni vuoksi. varasin ajan seksologi salgueron vastaanotolta ja hän suositteli minua tekemään erilaisia harjoituksia yksin ja vaimoni kanssa. nyt kahden kuukauden jälkeen voin todeta harjoitusten muuttaneen seksielämäni täysin.

ASIAKASPALAUTTEET 2

L.F  23 vuotta, naimaton

Olen kärsinyt ennenaikaisesta siemensyöksystä murrosikäisestä. yöllisten erektioiden takia saatoin herätä ja alkaa masturboida. näin tapahtui lähes joka yö. tuolloin olin ihastunut erääseen koulukaveriini. kerran kun olimme tytön kotona, hänen vanhempansa eivät olleet kotona.

Olin todella kiihottuneessa tilassa ja ejakuloin ennen penetraatiota. olin todella pettynyt. sama tapahtui myöhemminkin, tai sitten ejakuloin vain muutaman työnnön jälkeen.
Luulen, että tämän vuoksi lopetimme tapailun. en yrittänyt lähestyä tyttöjä kuukausiin, koska pelkäsi saman ongelman toistuvan. pakenin tyttöjen lähestymisyrityksiä, koska pelkäsin epäonnistuvani yhdynnän aikana.

Olen tapaillut viime aikana erästä tyttöä, mutta sänkyyn meno pelottaa. epäonnistuminen pelottaa, sillä luulen olevani rakastunut. tämä oli potilaan ensimmäinen haastattelu, jonka jälkeen häntä suositeltiin harjoittamaan  ejakulaatiokontrollia sääteleviä lihaksia yksin suoritettavien harjoitusten avulla. koska potilaalla ei ollut kumppania, häntä suositeltiin harjoittelemaan ammattilaisen kanssa. kahdessa kuukaudessa potilaan ejakulaatiokontrolli oli parantunut ennennäkemättömällä tavalla.

Lopulta potilas saattoi alkaa täysin tyydyttävän seksielämän aiemmin mainitun tytön kanssa.

ASIAKASPALAUTTEET 3

E.S  32 vuotta

Olen kärsinyt ennenaikaisesta siemensyöksystä ensimmäisestä yhdynnästä lähtien. olin aina hyvin hermostunut ennen yhdyntää. pelkäsin, että ennenaikainen siemensyöksy tapahtuisi uudestaan. ongelma on ilmennyt kaikkien tuntemieni naisten, jopa prostituoitujen, kanssa. tämän vuoksi pidin toisinaan taukoa yhdynnöistä, koska pelkäsin toistuvia epäonnistumisia.

Keskusteltuani asiasta ystävieni kanssa otin yhteyttä useisiin erikoislääkäreihin. toiset määräsivät minulle pillereitä, toiset injektioita. rahaa ja aikaa kului, mutta mitään ei tapahtunut. olin aina vain onnettomampi. opiskeluni ja työntekoni kärsivät, koska en voinut keskittyä mihinkään. olin todella masentunut, en käynyt ulkona nimeksikään. olin lähes aina yksin kotona. vanhempani alkoivat olla minusta huolissaan ja veivät minut tr. salgueron vastaanotolle.

Kahden tohtorin minulle tekemän haastattelun jälkeen sain tehtäväkseni tehdä ejakulaatiokontrollia parantavia harjoituksia. suosituksena oli tehdä harjoituksia myös kumppanin kanssa. kuuden viikon jälkeen siemensyöksyni olivat täysin tyydyttäviä. myöhemmin tapasin elämäni naisen, joka nykyään on vaimoni. seksielämämme on todella tyydyttävä.

ASIAKASPALAUTTEET 4

A.P  42 vuotta

Luulen, että olen kärsinyt ennenaikaisesta siemensyöksystä aina. nuoresta saakka yhdynnät olivat epäonnistuneita, koska ejakuloin jo ennen yhdyntää tai heti sen alettua. näin tapahtui lähes aina. kärsin epäonnistumisen pelosta jo ennen yhdynnän alkua. lähes kaikki naiset antoivat minun ymmärtää yhdynnän loppuneen liian aikaisin.

Ajattelin ongelman johtuvan ruokavaliosta tai liiallisesta työnteosta, koska ongelma paheni väsyneenä tai stressaantuneena. ystäväni vakuuttivat ongelman häviävän, kunhan löytäisin naisen, joka todella saisi minut kiihottumaan. ongelma toistui kuitenkin aina uudestaan ja olin yhä ahdistuneempi. tyytymättömyyteni yhdynnän aikana vaikutti myös työntekooni ja ystävyyssuhteisiini. epäonnistumisen pelko sai minut luopumaan naisten tapailusta kokonaan.

Päätin hakeutua erikoislääkärin hoitoon. kokeilin myös erilaisia lääkkeitä, kotikonsteja ja internetistä löytyneitä ratkaisuja. hukkasin aikaa ja rahaa, mutta tulokset eivät tyydyttäneet. sitten tr. salguero suositteli minulle harjoitusohjelmaa. Harjoitusten avulla opin kontrolloimaan siemensyöksyjäni. vajaan kuukauden päästä olin valmis kokemaan ensimmäisen tyydyttävän yhdynnän nykyisen kumppanini kanssa.

 

Tutustu ahjelmaan Kirjaudu jaseneksi

KOTI - KUINKA OHJELMA TOIMII? - TUTKIMUS - LÄÄKETIETEELLINEN YHTEISÖ
KÄYTTÄJIEN KERTOMUKSIA - FAQ's - ALOITA HETI - YHTEYDENOTTO - TURVALLISUUS - JÄSENSIVUT

Ennenaikainensiemensyoksy.com

Tämän ohjelman oikeudet kuuluvat Ennenaikainen siemensyöksy.tv:lle ja ohjelma on tarkoitettu ainoastaan yksityishenkilöiden käyttöön. Ohjelman tai sen osien kopiointi ja levitys on ehdottomasti kielletty. Harjoitusten teho on todistettu tr. J. Salgueron tekemissä tutkimuksissa, sekä lääketieteen ammattilaisten ja asiakkaiden antamissa palautteissa. Kaikki oikeudet pidätetään. Lakiehdot.

500cosmetics