Asiakaspalvelu avoinna: Ma-To: 10:30 – 18:30 ja Pe: 9:30 – 16:00 00358 942451424 fi.500cosmetics
 
 
Email:
       

VIDEOITA JA 3D-ANIMAATIOITA
PALAUTUSOIKEUS

Email:
LÄÄKÄREIDEN SUOSITUS
AMMATTILAISTEN ÄÄNESTYKSESSÄ Nº 1
ASIAKASPALAUTTEET
ASIAKASPALVELU
LIITY JÄSENEKSI

Olemme niin varmoja harjoitusohjelmamme toiminnasta, että tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden kokeilla ohjelmaa 30 päivän ajan. Jos saavutetut tulokset eivät vastaa odotuksia, palautamme ohjelman hinnan kokonaisuudessaan takaisin asiakkaalle. Voiko parempaa takuuta toivoa?


Rahapalautuksen saamiseksi asiakkaan tulee ottaa yhteyttä  asiakaspalveluhenkilökuntaamme, joka varmistaa takuuehtojen täyttymisen. Ainoastaan ottamalla yhteyttä asiakaspalveluhenkilökuntaamme voi asiakas saada ohjelman hintaa vastaavan summan takaisin. 

Rahapalautukseen on asiakkaalla oikeus ainoastaan silloin, kun tämä on käyttänyt tuotetta takuuosiossa esitetyn minimiajan.

Harjoitusohjelmamme on täysin turvallinen, eikä aiheuta minkäänlaisia terveydelle haitallisia sivuvaikutuksia. Ohjelmamme on arvostettujen urologien ja lääketieteen ammattilaisten suosittelema. Kotisivuiltamme löytyy kyseisten urologien allekirjoittamat suositukset, jotka ovat verraton todiste ohjelmamme toimivuudesta.
Harjoitusohjelma on täysin virtuaalinen, joten pääset kirjautumaan ohjelmaan kotikoneeltasi. Ohjelman kerran maksettuasi voit kirjautua ohjelmaan niin usein kuin haluat. Maksun suoritettuasi saat sähköpostiisi käyttäjätunnuksen ja salasanan, joiden avulla voit hyödyntää kaikkea sivuillamme esitettyä informaatiota.
Ostoksesi on täysin turvallinen ja tietosi ehdottoman luottamuksellisia. Emme milloinkaan luovuta asiakastietojamme eteenpäin ilman erillistä suostumusta. Käyttämämme maksuohjelmat ovat erittäin turvallisia ja asiakastietojamme ovat suojattuja. Käytössämme olevien tietosuojaohjelmien ansiosta luottokorttisi tiedot ovat täysin turvassa. Noudatamme tietosuojalakia kaikissa toimissamme.

Maksusuoritus tapahtuu luottokortilla, Click&Buy-maksujärjestelmän kautta. Maksutietoihisi ei tule mainintaa ohjelman nimestä tai käyttötarkoituksesta, ainoastaan maksujärjestelmän nimi ja maksettu summa.


Internetissä ostaminen on täysin turvallista. Maksutietosi ovat luottamuksellisia käyttämiemme ehdottoman turvallisten maksuohjelmien ansiosta.


KOTI - KUINKA OHJELMA TOIMII? - TUTKIMUS - LÄÄKETIETEELLINEN YHTEISÖ
KÄYTTÄJIEN KERTOMUKSIA - FAQ's - ALOITA HETI - YHTEYDENOTTO - TURVALLISUUS - JÄSENSIVUT

Ennenaikainensiemensyoksy.com

Tämän ohjelman oikeudet kuuluvat Ennenaikainen siemensyöksy.tv:lle ja ohjelma on tarkoitettu ainoastaan yksityishenkilöiden käyttöön. Ohjelman tai sen osien kopiointi ja levitys on ehdottomasti kielletty. Harjoitusten teho on todistettu tr. J. Salgueron tekemissä tutkimuksissa, sekä lääketieteen ammattilaisten ja asiakkaiden antamissa palautteissa. Kaikki oikeudet pidätetään. Lakiehdot.

500cosmetics