Asiakaspalvelu avoinna: Ma-To: 10:30 – 18:30 ja Pe: 9:30 – 16:00 00358 942451424 fi.500cosmetics
 
 
Email:
       

VIDEOITA JA 3D-ANIMAATIOITA
PALAUTUSOIKEUS

Email:
LÄÄKÄREIDEN SUOSITUS
AMMATTILAISTEN ÄÄNESTYKSESSÄ Nº 1
ASIAKASPALAUTTEET
ASIAKASPALVELU
LIITY JÄSENEKSI


Olet vain kahden askeleen päässä parhaasta ennenaikaisen siemensyöksyn korjaamiseen tarkoitetusta ohjelmasta. Tulokset ovat vertaansa vailla. Ohjelman jäsenenä sinulla on rajoittamaton pääsy tekniikoihin ja päivityksiin ilman lisäkuluja. Käytä hyväksesi ainutlaatuiset tarjoukset!

Vain 49,99 eurolla pääset osalliseksi parhaasta siemensyöksyn korjaamiseen tarkoitetusta ohjelmasta. Jos tilaat ohjelman saat eroottisen hieronnan oppaan täysin ilmaiseksi.

Kolmessa viikossa ennenaikaiset siemensyöksyt ovat kohdallasi historiaa.

Unohda ennenaikaiset siemensyöksyt! 

Liity ohjelmamme jäseneksi jo tänään. Lukuisat asiakkaamme ovat jo jättäneet ennenaikaiset siemensyöksyt taakseen ohjelmamme avulla.

Ostoksesi on täysin turvallinen ja tietosi luottamuksellisia. Takaamme, että tietojasi ei koskaan luovuteta eteenpäin ilman suostumustasi. Ohjelmamme on täysin turvallinen. Suoritettuasi maksun, saat sähköpostiisi käyttäjätunnuksen ja salasanan, joiden avulla pääset kirjautumaan harjoitukset sisältävään jäsenosioon.

 Ostaessasi ohjelman vakuutat olevasi täysi-ikäinen. Järjestelmämme tarkistaa ostajan iän automaattisesti.

 * Ostajan ollessa alaikäinen, kaikki iän tarkistamisesta aiheutuneet kulut ohjataan viranomaisten käsittelyyn.

Turvallisuussyistä tietokoneesi IP-osoite nauhoitetaan tällä nimenomaisella hetkellä. Kaikenlainen yritystämme vahingoittava toiminta ohjataan viranomaisten tutkintaan.

 

 

KOTI - KUINKA OHJELMA TOIMII? - TUTKIMUS - LÄÄKETIETEELLINEN YHTEISÖ
KÄYTTÄJIEN KERTOMUKSIA - FAQ's - ALOITA HETI - YHTEYDENOTTO - TURVALLISUUS - JÄSENSIVUT

Ennenaikainensiemensyoksy.com

Tämän ohjelman oikeudet kuuluvat Ennenaikainen siemensyöksy.tv:lle ja ohjelma on tarkoitettu ainoastaan yksityishenkilöiden käyttöön. Ohjelman tai sen osien kopiointi ja levitys on ehdottomasti kielletty. Harjoitusten teho on todistettu tr. J. Salgueron tekemissä tutkimuksissa, sekä lääketieteen ammattilaisten ja asiakkaiden antamissa palautteissa. Kaikki oikeudet pidätetään. Lakiehdot.

500cosmetics