Asiakaspalvelu avoinna: Ma-To: 10:30 – 18:30 ja Pe: 9:30 – 16:00 00358 942451424 fi.500cosmetics
 
 
Email:
       

VIDEOITA JA 3D-ANIMAATIOITA
PALAUTUSOIKEUS

Email:
LÄÄKÄREIDEN SUOSITUS
AMMATTILAISTEN ÄÄNESTYKSESSÄ Nº 1
ASIAKASPALAUTTEET
ASIAKASPALVELU
LIITY JÄSENEKSI

LAKIEHDOT

Ennenaikainen siemensyoksy .com on pelkästään informatiivinen ohjelma. Ohjelma ei ole tarkoitettu korvaamaan lääkärin suosituksia. Harjoitusohjelman sisältämä informaatio on yleisluontoista, eikä sitä ole mukautettu yksilöllisiin tarkoituksiin. Mainittua informaatiota ei tule käyttää sairauden tai kiputilan diagnosoimiseen, ehkäisemiseen tai hoitamiseen. Terveydellisistä ongelmista kärsivien tulee konsultoida lääkäriä ennen ohjelman aloittamista. Suosittelemme tutustumaan huolellisesti sivuilla esiintyvään informaatioon, sekä noudattamaan annettuja ohjeita. Ohjeiden noudattamatta jättäminen voi olla terveydelle haitallista. Kiputilojen tai muiden odottamattomien haittavaikutuksien ilmaantuessa harjoitusten suorittamisen aikana, tulee harjoitukset keskeyttää välittömästi ja ottaa yhteyttä lääkäriin. Harvinaisissa tapauksissa ohjelman harjoitukset voivat aiheuttaa peniksen lievää punertumista. Kuten kaikkia fyysisisä harjoituksia, myös tähän ohjelmaan kuuluvia harjoituksia tehtäessä on fyysisten vaurioiden syntyminen mahdollista. Kaikki ohjelman jäsenet hyväksyvät tekojensa seuraukset kokonaisuudessaan. Ehdot hyväksyessään jäseneiden oletetaan lukeneen, ymmärtäneen ja hyväksyneen ohjelman sisältämien harjoitusten tekemiseen kuuluvat riskit. Ohjelman työntekijät vapautetaan kaikesta vastuusta. Ohjelman kotisivuilla esiintyvä informaatio on tarkoitettu ainoastaan täysi-ikäisten, 18 vuotta täyttäneiden, käyttöön. Muussa tapauksessa ohjelman käyttö ei ole sallittua.

Copyright

Tämän ohjelman oikeudet kuuluvat Ennenaikainen siemensyöksy.tv:lle ja ohjelma on tarkoitettu ainoastaan yksityishenkilöiden käyttöön. Ohjelman tai sen osien kopiointi ja levitys on ehdottomasti kielletty. Kaikki oikeudet pidätetään.

KOTI - KUINKA OHJELMA TOIMII? - TUTKIMUS - LÄÄKETIETEELLINEN YHTEISÖ
KÄYTTÄJIEN KERTOMUKSIA - FAQ's - ALOITA HETI - YHTEYDENOTTO - TURVALLISUUS - JÄSENSIVUT

Ennenaikainensiemensyoksy.com

Tämän ohjelman oikeudet kuuluvat Ennenaikainen siemensyöksy.tv:lle ja ohjelma on tarkoitettu ainoastaan yksityishenkilöiden käyttöön. Ohjelman tai sen osien kopiointi ja levitys on ehdottomasti kielletty. Harjoitusten teho on todistettu tr. J. Salgueron tekemissä tutkimuksissa, sekä lääketieteen ammattilaisten ja asiakkaiden antamissa palautteissa. Kaikki oikeudet pidätetään. Lakiehdot.

500cosmetics