Asiakaspalvelu avoinna: Ma-To: 10:30 – 18:30 ja Pe: 9:30 – 16:00 00358 942451424 fi.500cosmetics
 
 
Email:
       

VIDEOITA JA 3D-ANIMAATIOITA
PALAUTUSOIKEUS

Email:
LÄÄKÄREIDEN SUOSITUS
AMMATTILAISTEN ÄÄNESTYKSESSÄ Nº 1
ASIAKASPALAUTTEET
ASIAKASPALVELU
LIITY JÄSENEKSI

Harjoitusohjelmamme koostuu erilaisista tarkoitukseen luoduista harjoituksista ja tekniikoista, joiden avulla ennenaikaisen siemensyöksyn korjaaminen onnistuu ennätysajassa.

Ejakulaatiorefleksi voidaan palauttaa peniksen ja peräaukon välisellä alueella sijaitsevan PC-lihaksen oikeanlaisella harjoittelulla. PC-lihas aktivoituu virtsaamisen aikana. Lihaksen pääasiallinen tehtävä on kuljettaa virtsa tai siemenneste ulos elimistöstä. Tämä tapahtuu lihaskudoksen ”lypsämisellä”, jolloin nesteet liikkuvat peniksen kärkeä kohti.

PC-lihas on pääasiallisessa vastuussa siemennesteen kuljettamisesta, josta syystä lihaksen harjoittaminen parantaa merkittävästi ejakulaatiokontrollia.

Ejakulaatiokontrollia säätelevät lihakset sijaitsevat häntäluun ja peniksen tyven välisellä alueella (ks. kuva). Lihakset säätelevät virtsan ulostuloa ja orgasmin aikana lihaksisto värähtelee tahattomasti.

 

 

         

Lihaksistoa harjoittamalla saavutetaan vahvempia ja kestävämpiä erektioita, sekä intensiivisempiä orgasmeja. Vuosien kuluessa lihaksisto heikkenee, jolloin ensimmäiset erektio-ongelmat ilmenevät. Ongelmat lisääntyvät heikkenemisen edetessä. Lihaksistoa harjoittamalla voidaan välttää myös vanhemman iän erektio-ongelmat.

Harjoitusohjelma sellaisenaan riittää ennenaikaisten siemensyöksyjen korjaamiseen. Harjoituksia voidaan tehdä yksin tai kumppanin kanssa. Oleellista harjoitusten tekemisessä on säännönmukaisuus.

Normaalin yhdynnän aikana kiihottuneisuus kasvaa vähitellen saavuttaakseen “välitason”, jonka aikana kiihottuneisuus nousee ja laskee (ks. kuva), kunnes  ejakulaatio ja orgasmi päättävät yhdynnän.

 

Ennenaikaisesta siemensyöksystä kärsivä ei voi ylläpitää välitasoa, vaan ejakulaatio tapahtuu kontrolloimattomasti.

Ennenaikainen siemensyöksy luokitellaan eri vaikeustasoihin. Lievästä ongelmasta on kyse silloin, kun ejakulaatio tapahtuu 3-8 minuutin kuluttua yhdynnän alkamisesta. Ongelma voi kuitenkin hoitamattona pahentua.

Vakavammissa tapauksissa ejakulaatio tapahtuu jo ennen penetraatiota tai vain muutama sekunti sen jälkeen. Näitä tapauksia tulee hoitaa mahdollisimman tehokkaasti, jotta voidaan estää ongelman paheneminen ajan myötä.

Kaikissa vaikeustasoissa on kyse ejakulaatiokontrollin puutteesta, jolloin siemensyöksyn pidättäminen on mahdotonta. Seksologi Alexander Hastingsin mukaan ennenaikainen siemensyöksy voidaan jakaa neljään eri vaikeustasoon:

Ennenaikainen siemensyöksy on jaettavissa vaikeustasoihin lievästä – ja helposti hoidettavissa olevasta – vakavaan, jonka hoitaminen on huomattavasti vaikeampaa.

Harjoitusohjelmaamme kuuluu valokuvia, animaatioita ja videoita, joissa ohjelman sisältämät harjoitukset on selitetty yksityiskohtaisesti. Kuvamateriaali helpottaa harjoitusten tekemistä huomattavasti.

  • Yhdyntää edeltävä masturbaatio: Hyödytön tapa välttää ennenaikaista siemensyöksyä. Erektion saavuttaminen uudelleen voi olla todella vaikeaa.

  • Alkoholijuomien nauttiminen: Hyödytön ja ajan myötä ongelmaa pahentava metodi.

  • Useamman kondomin samanaikainen käyttö: Paineen kasvattaminen peniksen alueella ei lisää ejakulaatiokontrollia.

  • Sildenafiilisitraatin nauttiminen: Myytti sildenafiilisitraatin nauttimisen mahdollistamasta orgasmin jälkeisestä erektiosta ei pidä paikkaansa. Sildenafiilisitraatin avulla aikaansaadaan voimakas erektio, mutta ennenaikaseen siemensyöksyyn aineella ei ole vaikutus.

  • Hengityksen pidättäminen: Täysin riittämätön metodi.

  • Clorimipramiinitablettien nauttiminen: Ei lainkaan suositeltavaa. Clorimipramiini on tehokas masennuslääke, mutta tarkoitettu masennuksen hoitoon. Lääkkeellä voi olla vakavia sivuvaikutuksia.

Harjoitusohjelmaamme kuuluvat harjoitukset eivät vahingoita penistä tai aiheuta muitakaan terveydellisiä haittavaikutuksia. Emme kuitenkaan suosittele ylittämään päivittäisiä suositusaikoja, vaan noudattamaan tarkasti annettuja ohjeita harjoituksia tehdessä.
Harjoitusohjelmallamme on arvostettujen urologien ja lääketieteen ammattilaisten suositus. Ohjelman avulla tuloksia saavutetaan nopeasti, tehokkaasti ja ilman minkäänlaisia terveydellisiä riskejä. Oikein toteutettuina harjoitukset ovat tehokkaita ja turvallisia.

Tulokset alkavat näkyä jo muutaman päivän harjoittelun jälkeen. Muutaman minuutin päivittäisen harjoittelun avulla saavutetaan erinomaisia tuloksia. Emme suosittele ohjelmaa peniksen alueen kivuista tai sairaudesta kärsiville.   
Ohjelman avulla seksuaalinen suorituskyky kasvaa, erektioista tulee vahvempia ja seksielämä paranee huomattavasti. Harjoitukset ovat täysin kivuttomia.

Pysyviä tuloksia saavutetaan noin kolmessa viikossa, mutta muutokset alkavat näkyä jo muutaman päivän harjoittelun jälkeen.

Harjoitusohjelmamme avulla saavutetut tulokset ovat pysyviä, joten päivittäinen harjoittelu voidaan lopettaa ongelman korjaannuttua.

Ainutlaatuisten harjoitusten avulla ejakulaatiokontrollisi paranee ja voit nauttia seksitä aivan uudella tavalla. Sivuillemme päivitetään säännöllisesti uusia ja tehokkaita harjoituksia. Tarjoamme asiakkaillemme myös artikkeleita ja markkinoiden uusimpia tekniikoita.

 

 

KOTI - KUINKA OHJELMA TOIMII? - TUTKIMUS - LÄÄKETIETEELLINEN YHTEISÖ
KÄYTTÄJIEN KERTOMUKSIA - FAQ's - ALOITA HETI - YHTEYDENOTTO - TURVALLISUUS - JÄSENSIVUT

Ennenaikainensiemensyoksy.com

Tämän ohjelman oikeudet kuuluvat Ennenaikainen siemensyöksy.tv:lle ja ohjelma on tarkoitettu ainoastaan yksityishenkilöiden käyttöön. Ohjelman tai sen osien kopiointi ja levitys on ehdottomasti kielletty. Harjoitusten teho on todistettu tr. J. Salgueron tekemissä tutkimuksissa, sekä lääketieteen ammattilaisten ja asiakkaiden antamissa palautteissa. Kaikki oikeudet pidätetään. Lakiehdot.

500cosmetics